12. 11. 2010.

Uloga frizera u savremenom društvu (knjiga)

Da li verujete da na jednom mestu možete pronaći

  • Konačan odgovor na sva životna pitanja


  • Brza, precizna i jasna uputstva kako postati uspešan?


  • Sve to, od aprila 2010, u novoj knjizi koja će podstaknuti vaš poslovni uspeh: "Uloga frizera u savremenom društvu", urednika časopisa Hairstyles na srpskom, Slobodana Stojića.

    O autoru

    Slobodan Stojić, diplomirani mašinski inženjer. Od 1996 distributer španskog profesionalnog frizerskog časopisa Peluquerias (Hairstyles) a od 2002 pokrenuo je lokalno izdanje istog časopisa za Srbiju. Od 2007. organizuje i najveći profesionalni frizerski događaj „Beograd Hairstyles exhibition“:
    „Pripadam generaciji obrazovanoj na svemirskim putovanjima... Otuda strast ka tehničkoj nauci. Ipak, pomalo razočaran u učaurenost i birokratizam inženjerskog posla, potražio sam nove izazove. Dinamika odnosa sa javnostima i modnog sveta je bila nova i uzbudljiva, ali sve vreme je tu stajalo zrnce beskorisnosti...“
    Odgovor je ipak stigao iz prirodnih zakona! Sada je ovde /Konačan odgovor na sva životna pitanja/, nastala je knjiga: „Uloga frizera u savremenom društvu“.

    Knjigu možete poručiti pouzećem po ceni od 350 dinara tako što pošaljete poruku na ovaj mail ili potražite u boljim knjižarama.

    Нема коментара:

    Постави коментар